Friptura supremă a coroanei de porc
Ultimate Pork Crown Roast este un fel principal care servește 14. O porție conține 527 de calorii, 44 g de proteine și 38 g de grăsime. Pentru 1,91 USD per porție, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară. Mulți oameni au făcut această rețetă și 155 ar spune că a fost perfectă. Un amestec de creson, cimbru, friptură de coastă de porc și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 45 de minute. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 96%, ceea ce este uimitor. Friptura supremă de porc, friptura de porc cu umplutură de mere și porc și sos de cidru și friptura de porc sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Așezați grătarul pe treimea inferioară a cuptorului, astfel încât friptura să se potrivească complet în interior.
Într-un castron mic sau într-un mojar și pistil, combinați cimbru, salvie, usturoi și sare și piper, după gust, și pasați pentru a desface ierburile și usturoiul.
Adăugați ulei, aproximativ 1 cană, și combinați cu pistil.
Luați friptura de porc și dacă măcelarul nu a pregătit-o deja, curățați oasele de carne cu un cuțit de dezosat (francez) și faceți o tăietură mică în carne între fiecare coastă, astfel încât să o puteți înfășura ușor într-un cerc. ; salvați resturile. Frecați carnea de porc peste tot cu amestecul de ierburi. Cu coastele pe exterior, înfășurați suportul pe el însuși, astfel încât capetele să se întâlnească și fixați cu sfoară de bucătărie, astfel încât să își mențină forma coroanei. *Notă bucătarului: dacă faci asta singur, folosește o frigărui pentru a-i menține forma în timp ce înfășurați sfoara de bucătărie în jurul fripturii.
Puneți într-o tigaie de friptură.
Adăugați resturile în fundul tigaii alături de friptură. Acest lucru vă va ajuta să adăugați aromă sosului dvs. Lăsați deoparte pentru a aduce carnea de porc la temperatura camerei înainte de gătit.
Umpleți cavitatea cu umplutură de mere și nuci pecan.
Acoperiți umplutura și vârfurile oaselor de coastă cu folie, apoi puneți întregul friptură în cuptor și coaceți timp de 2 ore și 20 de minute, un termometru cu citire instantanee introdus lângă os ar trebui să înregistreze 150 de grade F când este gata. Cu aproximativ 30 până la 45 de minute înainte de fierbere, îndepărtați folia pentru a rumeni umplutura și a crea o crustă.
Scoateți din cuptor, acoperiți cu folie și lăsați să se odihnească timp de 30 de minute înainte de a tăia.
Serviți cu umplutură de mere pecan și sos.
Se orneaza cu nasturel, daca se doreste.
Echipament special: tavă de prăjire prevăzută cu suport de prăjire.