Friptura piperată la grătar a lui Johnny Garlic cu sos Balsamic Cabernet

Friptura piperată la grătar a lui Johnny Garlic cu sos Balsamic Cabernet
Friptura piperată la grătar a lui Johnny Garlic cu sos Balsamic Cabernet ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 6,03 USD pe porție. O porție conține 545 calorii, 50g de proteine, și 22g de grăsime. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de cabernet sauvignon, boabe de piper, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Încercați Friptură piperată la grătar cu sos de cremă de Brandy, Cotlet de miel la grătar cu Cabernet - sos de mentă și piure de usturoi, și Friptură de flanc Balsamic și usturoi la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Tăiați friptura de flanc în porții de 8 uncii și tenderizați ușor cu ciocanul. Praf cu piper negru zdrobit și sare kosher. Apăsați sare și piper în friptură cu palma mâinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Friptură De FlancFriptură De Flanc
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
3
Transferați fripturile într-un vas de copt și puneți-le la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Se lasă la marinat 4 până la 8 ore.
5
Într-o tigaie cu sos mediu la foc mediu, se adaugă ulei de măsline extra-virgin și ceapă și se sotează ușor până se caramelizează ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Adăugați usturoiul și gătiți până când usturoiul începe să se rumenească. Degajează cu vin și oțet balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați zahăr și lăsați să fiarbă și reduceți timp de 20 până la 30 de minute până când amestecul se reduce la 3/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
8
Puneți fripturile peste un grătar fierbinte. Mutați o dată pe prima parte pentru a marca fripturile, gătiți timp de 5 minute și răsturnați, din nou mișcând o singură dată pentru a marca friptura, gătiți timp de 4 minute. Când se obține coacerea dorită, scoateți fripturile de pe grătar și lăsați să se odihnească timp de 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
9
Se strecoară amestecul de vin și se întoarce la foc pentru a reduce încă 5 minute sau până se creează sirop gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
10
Se servește cu fripturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care îl puteți încerca este Maddalena Merlot. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Revista