Friptura minut a tatălui cu ceapă aurie

Friptura minut a tatălui cu ceapă aurie
Rețeta de friptură a tatălui cu ceapă aurie poate fi făcută în aproximativ 40 de minute. O porție conține 464 calorii, 27G de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $3.23 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați vin, unt de usturoi, năsturel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca fel principal. Este perfect pentru ziua valentin. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este bun. Tata ' s friptură freca, Friptură și ouă: mic dejun Pentru Tată, și Sandvișuri Cu Friptură / Amintirea Tatălui sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Se amestecă vinul, sosul de soia, muștarul și zahărul într-un castron mare. Aruncați fâșiile de friptură, condimentați bine cu piper și lăsați să stea și să se înmoaie în timp ce pregătiți totul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Se toarnă uleiul într-o tigaie mare și se încălzește la foc mediu timp de aproximativ un minut. Sfat în feliile de ceapă, întoarceți focul la foarte mare și gătiți timp de 3-4 minute, amestecând des pentru a obține ceapa cu adevărat aurie. Scoateți ceapa și păstrați-le calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Ridicați fâșiile de friptură din marinată cu o lingură pliată și amestecați prăjiți-le în tigaia de ceapă la foc foarte mare timp de 30 de secunde (faceți-o în două loturi dacă este mai ușor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se toarnă marinada din castron și se fierbe câteva secunde până se lipeste de carne, dar este încă suculentă. Se condimentează cu sare și piper și se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Prăjiți pâinea și apoi întindeți cu untul de usturoi și tăiați fiecare felie în jumătate. Suprapuneți două bucăți de pâine prăjită pe fiecare farfurie, deasupra cu o lingură de ceapă, apoi friptura și mai multe cepe. Puneți o grămadă de năsturel pe fiecare farfurie și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De UsturoiUnt De Usturoi
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Raymond R Collection Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Colecția Raymond R Merlot
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista