Friptura minut a tatălui cu ceapă aurie
Rețeta de friptură a tatălui cu ceapă aurie poate fi făcută în aproximativ 40 de minute. O porție conține 464 calorii, 27G de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $3.23 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați vin, unt de usturoi, năsturel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca fel principal. Este perfect pentru ziua valentin. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este bun. Tata ' s friptură freca, Friptură și ouă: mic dejun Pentru Tată, și Sandvișuri Cu Friptură / Amintirea Tatălui sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Se amestecă vinul, sosul de soia, muștarul și zahărul într-un castron mare. Aruncați fâșiile de friptură, condimentați bine cu piper și lăsați să stea și să se înmoaie în timp ce pregătiți totul.
Se toarnă uleiul într-o tigaie mare și se încălzește la foc mediu timp de aproximativ un minut. Sfat în feliile de ceapă, întoarceți focul la foarte mare și gătiți timp de 3-4 minute, amestecând des pentru a obține ceapa cu adevărat aurie. Scoateți ceapa și păstrați-le calde.
Ridicați fâșiile de friptură din marinată cu o lingură pliată și amestecați prăjiți-le în tigaia de ceapă la foc foarte mare timp de 30 de secunde (faceți-o în două loturi dacă este mai ușor).
Se toarnă marinada din castron și se fierbe câteva secunde până se lipeste de carne, dar este încă suculentă. Se condimentează cu sare și piper și se menține cald.
Prăjiți pâinea și apoi întindeți cu untul de usturoi și tăiați fiecare felie în jumătate. Suprapuneți două bucăți de pâine prăjită pe fiecare farfurie, deasupra cu o lingură de ceapă, apoi friptura și mai multe cepe. Puneți o grămadă de năsturel pe fiecare farfurie și serviți imediat.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Raymond R Collection Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Colecția Raymond R Merlot]()
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.