Friptura mea la stil country

Friptura mea la stil country
My Country Style Steak este o rețetă fără lactate cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24 g de proteine, 23 g de grăsimi și un total de 324 de calorii. Pentru 2,66 USD per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Va fi un succes la evenimentul tău de Ziua Îndrăgostiților. 169 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și cumpărați friptură, făină, sare de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor slinguritic de 59%, ceea ce este bun. Friptura la stil rustic, friptura la stil rustic și friptura prăjită la țară sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încinge uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Ungeți bucățile de friptură cubulețe cu făină și scuturați excesul. Prăjiți bucățile de friptură în uleiul încins doar până când se rumenesc pe fiecare parte și există niște sucuri în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură CubFriptură Cub
1-1/2 Cani Plus 1/3 Cana Apa, Impartite1-1/2 Cani Plus 1/3 Cana Apa, Impartite
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
FripturăFriptură
Vin De Gătit Goya GoldenVin De Gătit Goya Golden
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Ardei Jalapeno Tocati Cu Seminte6 Linguri De Ardei Jalapeno Tocati Cu Seminte
2
Scoateți cu o lingură cu șuruburi și lăsați deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
3
Amestecați amestecul de supă de ceapă și 1 lingură de făină; se presară în tigaie. Gatiti si amestecati la foc mediu pana incepe sa se rumeneasca. Amesteca treptat apa pentru a face un sos. Întoarceți friptura cub în tigaie și asezonați cu sare, piper și sare de usturoi. Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
Sare De UsturoiSare De Usturoi
Friptură CubFriptură Cub
Ardei Iute Scotch Bonnet, Tocat, Sau 2 Linguri Sos Iute Scotch BonnetArdei Iute Scotch Bonnet, Tocat, Sau 2 Linguri Sos Iute Scotch Bonnet
1-1/2 Cani Plus 1/3 Cana Apa, Impartite1-1/2 Cani Plus 1/3 Cana Apa, Impartite
SosSos
Fâșii De Piment, OpționalFâșii De Piment, Opțional
Rosii Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate Gros, Cu Sucul LorRosii Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate Gros, Cu Sucul Lor
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Ardei Jalapeno Tocati Cu Seminte6 Linguri De Ardei Jalapeno Tocati Cu Seminte

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir
MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir
MacMurray Ranch 2012 Russian River Valley Pinot Noir se deschide cu arome de lavandă și boysenberry care lasă loc aromelor de cireșe închise și rodie. Acest vin delicios are o senzație de gură mătăsoasă, încadrată de note subtile de stejar de la îmbătrânirea în butoi.
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista