Friptura Elvețiană
Swiss Steak durează aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 295 de calorii, 15 g de proteine și 21 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 4. Pentru 98 de cenți per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 177 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ardei gras, friptură rotundă, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Ziua Îndrăgostiților va fi și mai specială cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și 30 de ani. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 79%, ceea ce este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Easy Swiss Steak: A Hearty Cube Steak, Easy Swiss Steak: A Hearty Cube Steak și Easy Swiss Steak: A Hearty Cube Steak.
Instrucțiuni
Tăiați friptura în bucăți de mărimea unei porții. Se condimenteaza, dupa gust, cu praf de usturoi si sare si piper. Pudrați carnea cu făină. Într-o tigaie grea, rumeniți ambele părți ale cărnii în ulei vegetal.
Transferați la cuptorul olandez.
Combinați usturoiul, roșiile, ceapa, ardeiul gras și 1 cutie de roșii de apă.
Se toarnă peste friptură și se fierbe la foc mic până când carnea este fragedă, aproximativ 1 1/2 oră adăugând apă, dacă este necesar pentru a menține carnea parțial acoperită. Se condimentează, după gust, cu sare și piper suplimentar. Sugestie: Gătiți-o într-un cuptor lent, conform instrucțiunilor producătorului, la foc mic pentru o cină fabuloasă. Focul mic pe un aragaz lent este de aproximativ 200 de grade F și căldura mare pe un aragaz lent este de aproximativ 300 de grade F.
Notă: pentru a asigura frăgezimea, este necesar ca măcelarul să treacă friptura rotundă printr-un cuber.
Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon
Friptura funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cremă Sherry]()
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "