Friptura de vită a veveriței

Veveriță mare friptură de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1118 calorii, 64G de proteine, și 79G de grăsime per portie. Pentru $ 5.48 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 24 de minute. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de sos de grătar, friptură de vită, sos de salată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este solid. Rețete similare includ Crock Pot - Carne De Vită Mare, Fasole Mare, Baie Mare! Ferma Longmeadow, Pur și simplu o friptură excelentă cu cartofi prăjiți la grătar, și Margarita Fajitas: excelent cu friptură, pui sau creveți.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați sosul de soia, sosul de salată în stil Italian, sosul de grătar, uleiul vegetal, usturoiul, condimentele de friptură, sarea de condimente, sarea și piperul negru măcinat.
Puneți friptura în amestec. Acoperiți și marinați la frigider 12 ore sau peste noapte. Întoarceți friptura o dată în timpul marinării.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie până la mare și grătar ușor cu ulei.
Gatiti friptura pe gratar pregătit 5-7 minute pe fiecare parte, sau la doneness dorit.