Friptura de vită 1.000 de la Cutty ' s
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de vită 1.000 de la Cutty ' s. Această rețetă face 4 porții cu 762 calorii, 52G de proteine, și 57G de grăsime fiecare. Pentru $3.38 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, hrean, brânză Cheddar ascuțită și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptura de porc cu Broccoli rabe și Provolone de la Cutty ' s, Spuckie de la Cutty ' s, și Nu-mi vine să cred că este Cutty: Victoria este cocktailul meu.
Instrucțiuni
Așezați șalotele și uleiul într-o cratiță mică și gătiți la foc mare până când uleiul începe să baloneze. Reduceți căldura la mediu și continuați să gătiți, amestecând frecvent și ajustând căldura pentru a menține un flux constant de bule. Gătiți până când șalotele sunt de culoare rugină, aproximativ 15 minute. Se toarnă cu grijă printr-o strecurătoare într-o a doua oală, apoi se transferă șalotele pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. (Economisiți ulei pentru cartofi prăjiți sau pentru al doilea lot de șalotă). Separați șalotele cu furculiță și condimentați cu sare. Se lasă să se răcească complet înainte de depozitare într-un recipient sigilat (se va păstra câteva săptămâni la temperatura camerei).
Condimentează carnea de vită cu 3 linguri de sare kosher. Așezați pe un raft într-un vas de copt, înfășurați în plastic și dați-l la frigider peste noapte. A doua zi, preîncălziți cuptorul la 475 F și reglați raftul în pozițiile inferioare-medii. Prăjiți până când carnea de vită se rumeneste ușor, 35 până la 45 de minute. Rotiți friptura ,reduceți căldura la 300 de metri pătrați și continuați prăjirea până când centrul înregistrează 135 de metri pătrați pe un termometru cu citire instantanee, cu 45 de minute până la 1 oră mai mult.
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească cel puțin 45 de minute. Feliați cât mai subțire posibil.
Combinați Thousand island și hreanul într-un castron mic. Împărțiți rulourile în jumătate și prăjiți.
Întindeți pansamentul generos pe părțile tăiate.
Presărați eșalotă generos pe partea superioară a ruloului. Se acoperă cu brânză.
Așezați aproximativ 4 uncii de carne de vită pe jumătatea inferioară a sandvișului. Închideți sandvișurile, tăiați și serviți.