Friptura de porc sarata cu castan si varza rosie saut 4
Friptura de porc sarata cu castan si varza rosie saut saut ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 10 porții cu 379 calorii, 42G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de cidru de mere, muștar, castan și varză saut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până melasă ai putea urma acest curs principal cu Melasă Cookie Mix ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 28 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Savoy Varză, Nucșoară Și Castan Sote, Friptură De Porc Sărată, și Sote De Varză De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 6 ingrediente, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
2
Așezați carnea de porc într-o pungă mare pentru congelator cu fermoar; adăugați amestec de cidru. Sigilați punga și răciți 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Scoateți carnea de porc din saramură și uscați-o cu prosoape de hârtie; aruncați saramura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați carne de porc. Gatiti 6 minute sau pana se rumeneste pe toate partile, transformand carnea ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Așezați carnea de porc pe un raft într-o tigaie de prăjire puțin unsă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
6
Coaceți la 300 timp de 1 oră și 15 minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți din cuptor; acoperiți și lăsați să se odihnească 10 minute sau până când termometrul ajunge la 160 înainte de feliere.