Friptura de porc sarata cu castan si varza rosie saut 4

Friptura de porc sarata cu castan si varza rosie saut saut ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 10 porții cu 379 calorii, 42G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de cidru de mere, muștar, castan și varză saut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până melasă ai putea urma acest curs principal cu Melasă Cookie Mix ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 28 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Savoy Varză, Nucșoară Și Castan Sote, Friptură De Porc Sărată, și Sote De Varză De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente, amestecând până se dizolvă zahărul.
Așezați carnea de porc într-o pungă mare pentru congelator cu fermoar; adăugați amestec de cidru. Sigilați punga și răciți 24 de ore.
Scoateți carnea de porc din saramură și uscați-o cu prosoape de hârtie; aruncați saramura.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați carne de porc. Gatiti 6 minute sau pana se rumeneste pe toate partile, transformand carnea ocazional.
Așezați carnea de porc pe un raft într-o tigaie de prăjire puțin unsă ușor.
Coaceți la 300 timp de 1 oră și 15 minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 15
Scoateți din cuptor; acoperiți și lăsați să se odihnească 10 minute sau până când termometrul ajunge la 160 înainte de feliere.
Se servește cu castan și varză roșie.