Friptura de porc cu Broccoli rabe și Provolone de la Cutty ' s

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete principale, așa că dați carnea de porc friptă cu Broccoli rabe și Provolone de la Cutty ' s a try. Pentru $2.93 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 722 calorii, 64G de proteine, și 40g de grăsime. Dacă aveți brânză provolone, umăr de porc, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 72 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este minunat. Încercați Friptură de vită, Broccoli rabe și sandvișuri Provolone, Garlicky Broccoli Rabe, Mozzarella proaspătă și Sandwich cu gem de roșii de la Cutty ' s, și Broccoli rabe și Provolone Hot Dog pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați umărul de porc cu 1/4 cană sare kosher. Puneți în raft într-un vas de copt, înfășurați în folie de plastic și dați-l la frigider timp de două până la trei zile. Când sunteți gata de gătit, Preîncălziți cuptorul la 475 F și reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijloc. Desfaceți carnea de porc, uscați-o cu un prosop de hârtie și prăjiți până se rumenesc ușor, 35 până la 40 de minute. Răsturnați friptura, reduceți căldura la 300 F și continuați să gătiți până când centrul înregistrează 170 F pe un termometru de citire instantanee, 2 până la 3 ore.
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească cel puțin 45 de minute. Între timp, faceți broccoli rabe.
Aduceți un galon de apă la fierbere la foc mare.
Adăugați broccoli rabe și 2 linguri de sare. Gatiti, amestecand continuu pana cand apa revine la fierbere, aproximativ 1 minut.
Transferați broccoli într-un castron cu apă cu gheață și lăsați să stea 2 minute.
Se scurge bine într-un filator de salată și se toacă în bucăți de 1 inch.
Transferați în castron mediu.
Adăugați usturoiul, fulgii de piper și uleiul de măsline într-o tigaie mică și încălziți la foc mic până când usturoiul sfârâie, aproximativ 5 minute.
Se toarnă ulei de usturoi peste broccoli rabe și se amestecă pentru a se combina. Se condimentează cu sare și piper după gust, apoi se amestecă brânza. Feliați carnea de porc cât mai subțire posibil.
Tăiați rulourile sandwich în jumătate și prăjiți-le sub broiler sau într-un cuptor cu prăjitor de pâine. Stropiți ușor rulourile cu ulei de măsline extravirgin. Se acoperă cu carne de porc urmată de broccoli rabe. Închideți sandvișurile, tăiați după dorință și serviți.