Friptura de miel a mamei
Friptura de miel a mamei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 6.1 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 59G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 446 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, usturoi, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Friptura de miel a mamei mele, Puiul fript al mamei, și Friptură de miel cu crustă de cârnați de miel și sos de tigaie proaspătă de struguri.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Amestecați vinul alb, usturoiul, pătrunjelul și sarea într-un bol. Aranjați piciorul de miel într-o tigaie mare; turnați amestecul de vin alb uniform peste miel.
Prăjiți în cuptorul preîncălzit la gradul dorit de coacere sau la o temperatură internă de 145 grade F (65 grade C) pentru mediu, aproximativ 90 de minute, răsturnând mielul la jumătatea drumului.
Scoateți din cuptor, acoperiți cu o foaie dublă de folie de aluminiu și lăsați să se odihnească într-o zonă caldă cu 10 până la 15 minute înainte de feliere.