Friptura de flanc umplută cu spanac și Gorgonzola a lui Bruce aidells

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați spanacul lui Bruce Aidells și friptura de flanc umplută cu Gorgonzola. Pentru $3.45 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 442 calorii, 37g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 6. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 146 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți spanac, friptură de flanc, gorgonzola și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este super. Rețete similare includ Friptură de flanc umplută cu spanac și Gorgonzola, Stinco al lui Bruce aidells (cozi de porc fierte și prăjite), și Friptură de flanc umplută cu spanac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Pentru a flutura friptura: folosind un cuțit lung și ascuțit, ținându-l paralel cu suprafața de lucru, tăiați o parte lungă a fripturii, oprindu-vă la aproximativ 1/2 inch de partea opusă. Deschide friptura ca pe o carte. (Nu vă faceți griji dacă ați făcut o gaură sau două în carne, deoarece va fi ascunsă atunci când înfășurați friptura.) Sau, dacă friptura este deja subțire, nu o fluturați; doar lăsați-o cu un ciocan de carne la 1/4 până la 1/2 inch grosime. Pune deoparte.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu și adăugați 1 lingură de ulei de măsline.
Adăugați șalota și saut-ul până la moale, aproximativ 3 minute.
Adăugați spanacul și gătiți până se ofilesc, aproximativ 3 minute.
Transferați într-o strecurătoare.
Când este suficient de rece pentru a fi manevrat, stoarceți toată umezeala din spanac. Ar trebui să aveți aproximativ 1 cană de spanac.
Se transferă într-un castron mediu și se amestecă firimiturile de pâine și brânza. Condimentează după gust cu sare și piper.
Așezați friptura pe o foaie de folie de plastic cu o latură lungă a fripturii orientată spre dvs. Ungeți amestecul de spanac uniform peste friptură, lăsând o margine de 1 inch de-a lungul marginii cele mai îndepărtate de dvs. Începând cu partea cea mai apropiată de dvs. și folosind folia de plastic ca ajutor, înfășurați friptura, apăsând ușor pe umplutură, apoi legați friptura rulată cu sfoară de măcelar la intervale de 2 până la 3 inci. Condimentează exteriorul cu sare și piper după gust.
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare sau o tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Prăjiți friptura pe toate părțile, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Se introduce în cuptor și se prăjește timp de 25 de minute sau până când un termometru cu citire instantanee introdus în centrul fripturii citește 120 F până la 125 f pentru mediu-rar.
Transferați pe o tăietură, cort cu folie de aluminiu și lăsați să se odihnească timp de 10 până la 15 minute.
Pentru a servi, scoateți șirul din friptură și tăiați - l în felii groase de 1/2 până la 3/4 inci.