Friptura de flanc umplută cu spanac și Gorgonzola a lui Bruce aidells

Friptura de flanc umplută cu spanac și Gorgonzola a lui Bruce aidells
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați spanacul lui Bruce Aidells și friptura de flanc umplută cu Gorgonzola. Pentru $3.45 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 442 calorii, 37g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 6. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 146 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți spanac, friptură de flanc, gorgonzola și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este super. Rețete similare includ Friptură de flanc umplută cu spanac și Gorgonzola, Stinco al lui Bruce aidells (cozi de porc fierte și prăjite), și Friptură de flanc umplută cu spanac.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Pentru a flutura friptura: folosind un cuțit lung și ascuțit, ținându-l paralel cu suprafața de lucru, tăiați o parte lungă a fripturii, oprindu-vă la aproximativ 1/2 inch de partea opusă. Deschide friptura ca pe o carte. (Nu vă faceți griji dacă ați făcut o gaură sau două în carne, deoarece va fi ascunsă atunci când înfășurați friptura.) Sau, dacă friptura este deja subțire, nu o fluturați; doar lăsați-o cu un ciocan de carne la 1/4 până la 1/2 inch grosime. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Încălziți o tigaie mare la foc mediu și adăugați 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați șalota și saut-ul până la moale, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
5
Adăugați spanacul și gătiți până se ofilesc, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
6
Transferați într-o strecurătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
7
Când este suficient de rece pentru a fi manevrat, stoarceți toată umezeala din spanac. Ar trebui să aveți aproximativ 1 cană de spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
8
Se transferă într-un castron mediu și se amestecă firimiturile de pâine și brânza. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
9
Așezați friptura pe o foaie de folie de plastic cu o latură lungă a fripturii orientată spre dvs. Ungeți amestecul de spanac uniform peste friptură, lăsând o margine de 1 inch de-a lungul marginii cele mai îndepărtate de dvs. Începând cu partea cea mai apropiată de dvs. și folosind folia de plastic ca ajutor, înfășurați friptura, apăsând ușor pe umplutură, apoi legați friptura rulată cu sfoară de măcelar la intervale de 2 până la 3 inci. Condimentează exteriorul cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
10
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare sau o tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Prăjiți friptura pe toate părțile, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
11
Se introduce în cuptor și se prăjește timp de 25 de minute sau până când un termometru cu citire instantanee introdus în centrul fripturii citește 120 F până la 125 f pentru mediu-rar.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
12
Transferați pe o tăietură, cort cu folie de aluminiu și lăsați să se odihnească timp de 10 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Placă De TăierePlacă De Tăiere
13
Pentru a servi, scoateți șirul din friptură și tăiați - l în felii groase de 1/2 până la 3/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate67
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista