Ai nevoie de un fel principal fără gluten și fără lactate ? Friptura de ardei ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 405 calorii , 44 g de proteine și 10 g de grăsimi . Această rețetă servește 4. Pentru 3,14 USD per porție , această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Vă este adus de Taste of Home. Ziua Îndrăgostiților va fi și mai specială cu această rețetă. Un amestec de sos de soia, ulei de canolan, ceapă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 51% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Friptura de piper chinezesc (carne de vită prăjită cu ceapă, ardei și sos de piper negru) , friptură de piper chinezesc (carne de vită prăjită cu ceapă, ardei și sos de piper negru) și friptură de piper chinezesc ( Carne de vită prăjită cu ceapă, ardei și sos de piper negru) .
Instrucțiuni
1
Tăiați friptura în 2-1/2 inci. x 1/2 inchi. x 1/4 inchi. benzi. Într-un castron mediu, combinați sosul de soia, zahărul și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați carnea; se amestecă ușor pentru a acoperi. Se acopera si se da la frigider 3-4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Aruncați marinata. Într-o tigaie sau wok, prăjiți carnea în ulei timp de 5-6 minute sau până când nu mai devine roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
4
Adăugați ardeii și ceapa; se prăjește timp de 3-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Combinați apa și amidonul de porumb până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
6
Adăugați la carne și legume; se prăjește timp de 2-3 minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Serviți cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Vineyard Pinot Noir de la Clos Pegase Mitsuko, cu o evaluare de 4,8 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Vineyard Pinot Noir al lui Clos Pegase Mitsuko
Pinot Noir 2012 are arome profunde ispititoare de cireșe roșii și negre și fructe de olallie, accentuate de ciuperci porcini uscate, ceai pu-erh, mirodenii dulci și fâșii de tămâie de biserică. Vinul este mătăsos și fără sudură în gură, echilibrând carnea cu aciditatea perfectă și o senzație în gură opulentă.