Fript Grapefruit Crisp
Fript grapefruit Crisp ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 2 și costă 61 de cenți pe porție. O porție conține 149 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ovăz de modă veche, unt, grapefruit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Grepfrut Fript, Grepfrut Fript, și Grepfrut Fript.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați grătarul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură.
Scoateți toate semințele vizibile din grapefruit și slăbiți secțiunile din membrană cu un cuțit ascuțit.
Așezați jumătățile de grapefruit tăiate cu fața în sus într-un vas de copt.
Se amestecă ovăzul, zahărul brun, scorțișoara și sarea împreună într-un castron mic; adăugați untul și amestecați cu o furculiță pentru a încorpora amestecul de ovăz în unt.
Întindeți aproximativ jumătate din amestecul de unt deasupra fiecărei jumătăți de grapefruit.
Gatiti sub broiler pana cand toppingul se rumeneste, aproximativ 10 minute.