Fript De Porc Glazurat Cu Fructe
Friptul de porc glazurat cu fructe este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 92g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 679 calorii. Pentru 4,98 USD pe porție, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de amidon de porumb, oțet de cidru, rădăcină de ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 2 ore și 20 de minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. În general, această rețetă câștigă un mare scor spoonacular de 85%. Încearcă Pui Fript Glazurat Cu Fructe, Friptură De Porc Glazurată, și Cotlete De Porc Glazurate Cu Fructe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru marinare: într-o pungă mare de plastic resigilabilă combinați nectarul de fructe, sosul de soia, oțetul, rădăcina de ghimbir, ghimbirul măcinat și zahărul brun.
Se amestecă până se dizolvă zahărul.
Adăugați carnea de porc, punga de etanșare și dați-o la frigider timp de cel puțin 3 ore sau, dacă este posibil, peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Scoateți punga din frigider.
Scoateți carnea din marinată, ștergeți-o cu prosoape de hârtie și rumeniți-o într-o tigaie mare.
Așezați carnea de porc rumenită pe un raft într-o tigaie și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră (filete 35 până la 40 de minute) sau până când temperatura internă a cărnii a ajuns la 145 grade F (63 grade C). Ungeți cu marinată la fiecare 10 minute în timp ce coaceți. (Notă: Dacă mai rămâne marinată, o puteți fierbe și adăuga amidon de porumb pentru un sos frumos.)