Fript De Porc Glazurat Cu Fructe

Fript De Porc Glazurat Cu Fructe
Friptul de porc glazurat cu fructe este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 92g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 679 calorii. Pentru 4,98 USD pe porție, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de amidon de porumb, oțet de cidru, rădăcină de ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 2 ore și 20 de minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. În general, această rețetă câștigă un mare scor spoonacular de 85%. Încearcă Pui Fript Glazurat Cu Fructe, Friptură De Porc Glazurată, și Cotlete De Porc Glazurate Cu Fructe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru marinare: într-o pungă mare de plastic resigilabilă combinați nectarul de fructe, sosul de soia, oțetul, rădăcina de ghimbir, ghimbirul măcinat și zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
NectarNectar
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
2
Se amestecă până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
3
Adăugați carnea de porc, punga de etanșare și dați-o la frigider timp de cel puțin 3 ore sau, dacă este posibil, peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
4
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Scoateți punga din frigider.
6
Scoateți carnea din marinată, ștergeți-o cu prosoape de hârtie și rumeniți-o într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Așezați carnea de porc rumenită pe un raft într-o tigaie și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră (filete 35 până la 40 de minute) sau până când temperatura internă a cărnii a ajuns la 145 grade F (63 grade C). Ungeți cu marinată la fiecare 10 minute în timp ce coaceți. (Notă: Dacă mai rămâne marinată, o puteți fierbe și adăuga amidon de porumb pentru un sos frumos.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate61
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista