Frigărui de vită la grătar cu relish de roșii uscate la soare
Rețeta de Frigărui de vită la grătar cu sos de roșii uscate la soare poate fi preparată în aproximativ 6 ore și 37 de minute . Pentru 3,91 dolari per porție , această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 36 g de proteine , 25 g de grăsimi și un total de 421 de calorii . Această rețetă este pentru 6 persoane. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Un amestec de avocado, ulei de măsline, tri-tips de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 385 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este perfectă pentru Ziua Îndrăgostiților . Vă este oferită de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Cu un scor spoonacular de 91% , acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Pește la grătar cu relish de roșii uscate la soare , Salată de quinoa și năut cu roșii uscate la soare și cireșe uscate și Mini-pizza cu anghinare, kalamata și roșii uscate la soare cu usturoi și rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmărește cum se prepară această rețetă.
2
Echipament special: 12 frigărui de lemn sau metal de 20 cm (vezi Nota bucătarului)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Pentru carnea de vită: Într-o pungă de plastic resigilabilă sau într-un bol de sticlă, combinați uleiul de măsline, usturoiul, ierburile de Provence, sarea, piperul și carnea de vită. Refrigerati timp de cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Cotlete De Porc Dezosate, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
1/4 Cană De Dulceață KRAFT Pure Red Zmeură, încălzită și Strecurată
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
4
Puneți o tigaie de grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar pe gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
5
Scoateți carnea din marinadă și condimentați cu sare. Înfigeți 4 bucăți de carne pe fiecare frigăruie și frigeți-le la grătar timp de 3-4 minute pe fiecare parte, pentru o rumenire medie. Aranjați frigăruile pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
6
Pentru relish: Într-un bol mic, combinați ceapa, roșiile uscate la soare, porumbul și uleiul de măsline. Refrigerati până la servire. Chiar înainte de servire, adăugați avocado, brânza feta și pătrunjelul. Amestecați ușor și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec