Frigărui de pui prăjit

Frigărui de pui prăjit
Frigăruile de pui prăjite ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde repertoriul de feluri principale. Această rețetă are 10 porții și costă 1,93 USD per porție. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 42 g de proteine , 18 g de grăsimi și un total de 407 calorii . De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Doar câteva persoane au făcut această rețetă, iar una aș spune că a fost pe gustul tău. Este o rețetă la un preț rezonabil pentru fanii mâncărurilor din sudul Statelor Unite. Un amestec de făină, bucăți de piept de pui, sare și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este oferită de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 63% , ceea ce este bine. Frigăruile de pui cu portocale , Frigăruile de pui la grătar cu arome asiatice și Frigăruile de pui cu chimion și sos de iaurt, lămâie și miere sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Echipament special: frigărui de lemn de 10 cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
2
Preîncălziți uleiul la 175 de grade Celsius într-o friteuză sau într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Într-un vas puțin adânc, combinați pesmetul și aluatul panko. Într-un alt vas puțin adânc, combinați făina și sarea. Într-un alt vas puțin adânc, adăugați ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Treceți fiecare fâșie de pui pane prin amestecul de făină, scuturând excesul. Treceți-o în ouă și lăsați excesul să se scurgă. Treceți-o prin amestecul de pesmet, apăsând ușor pentru a-l lipi. Înfigeți fiecare fâșie de pui pane pe o țepușă. Prăjiți-o în tranșe, până când este gătită complet, timp de 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
5
Într-o cratiță mică, încălziți untul și usturoiul la foc mediu-mare până când untul se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Luați de pe foc și adăugați pătrunjelul și sucul de lămâie, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
7
Serviți frigăruile cu sosul de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții10
Scor De Sănătate19
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista