Frigărui De Homar La Grătar
Gratar Lobster Kabobs ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 361 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $5.2 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână piper, sare, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 65%. Încercați Frigarui de pui Oriental la gratar cu porumb la gratar pe Stiulet, Frigărui La Grătar, și Grătar Veggie Kabobs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 3 litri de apă la fiert într-o oală mare. Pregătiți homarii cufundându-i unul sau doi odată cu capul mai întâi în apă clocotită. Fierbeți fiecare homar suficient de mult timp pentru a-l ucide fără a găti carnea-aproximativ 2 până la 3 minute.
Rupeți ghearele mari. Crăpați coaja ghearelor cu un ciocan sau spărgător de nuci și îndepărtați carnea. Puneți deoparte carnea și aruncați cojile de gheare. (Nu folosiți coji de gheare pentru sos; cojile groase pot deteriora blenderul sau robotul de bucătărie.)
Rupeți cozile și tăiați-le pe jumătate pe lungime folosind foarfece de bucătărie.
Îndepărtați vena intestinală.
Scoateți carnea și tăiați-o în bucăți de 2 inci. Pune deoparte. Rezervați cochilii de coadă.
Îndepărtați carapacea de pe picioare și carnea corpului introducând degetele mari în cavitatea corpului și îndepărtându-vă.
Tăiați homarul pe jumătate pe lungime.
Îndepărtați ochii și antenele și aruncați-le. (Rezervați toate celelalte părți pentru sos.)
Scoateți tulpinile din ciuperci și rezervați pentru o altă utilizare.
Ungeți capacele de ciuperci cu 1 lingură de ulei. Se fierbe la 5 inci de căldură. Se răcește și se taie în bucăți de 2 inci.
Filetați carne de homar, ciuperci și roșii pe frigarui.
Periați cu restul de 2 linguri de ulei și presărați sare și piper. Acoperiți și răciți.
Grătare, fără capac pentru grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până când carnea de homar este opacă.
Se servește cu sos de tamarind de homar.
Notă: OK, când a venit vorba de uciderea unui homar viu, am luat calea wimp-ului. Mark Gottwald recomandă utilizarea unui cuțit de bucătar de 10 inci pentru a rupe măduva spinării homarului, introducând cuțitul în punctul în care coada întâlnește corpul. Sau îl puteți introduce în spatele capului. Avantajul acestei metode este că scurtarea timpului dintre uciderea unui homar și gătitul acestuia va îmbunătăți calitatea cărnii. Dar bucătăria noastră de testare a constatat că metoda cuțitului a luat mai mult curaj din partea bucătarului și puțină experiență de stăpânit. Așa că am optat pentru uciderea cu apă clocotită. Asigurați-vă că nu gătiți carnea în acest moment, altfel poate deveni dură. Dacă preferați să nu ucideți singur homarii, cereți pieței de fructe de mare să le aburească doar 2 până la 3 minute.