Frigărui De Homar La Grătar

Frigărui De Homar La Grătar
Gratar Lobster Kabobs ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 361 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $5.2 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână piper, sare, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 65%. Încercați Frigarui de pui Oriental la gratar cu porumb la gratar pe Stiulet, Frigărui La Grătar, și Grătar Veggie Kabobs pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 3 litri de apă la fiert într-o oală mare. Pregătiți homarii cufundându-i unul sau doi odată cu capul mai întâi în apă clocotită. Fierbeți fiecare homar suficient de mult timp pentru a-l ucide fără a găti carnea-aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Rupeți ghearele mari. Crăpați coaja ghearelor cu un ciocan sau spărgător de nuci și îndepărtați carnea. Puneți deoparte carnea și aruncați cojile de gheare. (Nu folosiți coji de gheare pentru sos; cojile groase pot deteriora blenderul sau robotul de bucătărie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Rupeți cozile și tăiați-le pe jumătate pe lungime folosind foarfece de bucătărie.
4
Îndepărtați vena intestinală.
5
Scoateți carnea și tăiați-o în bucăți de 2 inci. Pune deoparte. Rezervați cochilii de coadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Îndepărtați carapacea de pe picioare și carnea corpului introducând degetele mari în cavitatea corpului și îndepărtându-vă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Tăiați homarul pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
8
Îndepărtați ochii și antenele și aruncați-le. (Rezervați toate celelalte părți pentru sos.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
9
Scoateți tulpinile din ciuperci și rezervați pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
10
Ungeți capacele de ciuperci cu 1 lingură de ulei. Se fierbe la 5 inci de căldură. Se răcește și se taie în bucăți de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
11
Filetați carne de homar, ciuperci și roșii pe frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
12
Periați cu restul de 2 linguri de ulei și presărați sare și piper. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
13
Grătare, fără capac pentru grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
14
2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până când carnea de homar este opacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
15
Se servește cu sos de tamarind de homar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamarindTamarind
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
16
Notă: OK, când a venit vorba de uciderea unui homar viu, am luat calea wimp-ului. Mark Gottwald recomandă utilizarea unui cuțit de bucătar de 10 inci pentru a rupe măduva spinării homarului, introducând cuțitul în punctul în care coada întâlnește corpul. Sau îl puteți introduce în spatele capului. Avantajul acestei metode este că scurtarea timpului dintre uciderea unui homar și gătitul acestuia va îmbunătăți calitatea cărnii. Dar bucătăria noastră de testare a constatat că metoda cuțitului a luat mai mult curaj din partea bucătarului și puțină experiență de stăpânit. Așa că am optat pentru uciderea cu apă clocotită. Asigurați-vă că nu gătiți carnea în acest moment, altfel poate deveni dură. Dacă preferați să nu ucideți singur homarii, cereți pieței de fructe de mare să le aburească doar 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Afine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea MoiAfine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea Moi
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Homarul poate fi asociat cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Ai putea încerca Domaine de Chantemerle Chablis. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Domaine de Chantemerle Chablis
Domaine de Chantemerle Chablis
Arome de ierburi proaspete, flori albe, praf de cretă. Rafinat, pur, plin de viață; arome de lămâi, limes, sare de mare. Bucurați-vă de răcire ca aperitiv sau răsfățați-vă cu stridii sau alte crustacee proaspete.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Revista