Frigarui yakitori de ton si vinete cu sos de soia

Frigarui yakitori de ton si vinete cu sos de soia
Tunan și vinete yakitori frigarui cu sos de soia scufundare ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă face 3 porții cu 1061 calorii, 135g de proteine, și 43G de grăsime fiecare. Pentru $15.76 pe portie, această rețetă acoperă 59% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Dacă aveți la îndemână minute, apă, scoici și frigarui shiitake yakitori și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Frigarui de fructe cu sos de ciocolata, Frigarui de friptură cu sos de scufundare Scallion, și Frigarui De Vita Cu Sos De Arahide.

Ingrediente

3501 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.Friptură de ton de 12 oz, tăiată înFriptură de ton de 12 oz, tăiată în3creveți și cu veneBere japoneză sau sakeBere japoneză sau sake1miciPuneți marinada rămasă într-un castronPuneți marinada rămasă într-un castron1lasăshiso sau crengute de coriandru, pentru a garnisishiso sau crengute de coriandru, pentru a garnisi3creveți și cu veneAduceți marinada la fiert într-o cratițăAduceți marinada la fiert într-o cratiță1lingura. otet de vin rosuvinete, tăiate în bucăți de 1 de 2 inci (1 cm) vinete, tăiate în bucăți de 1 de 2 inci (1 cm)2Fir de vinete pe o frigăruie, o bucată de ton și încă 2 bucăți de vineteFir de vinete pe o frigăruie, o bucată de ton și încă 2 bucăți de vinete1Oreos dublu umplutcreveți, cu coadă, fără cochilii, fără venecreveți, cu coadă, fără cochilii, fără vene2Bucăți de caramele Heath Bar6 chifle cu susan, împărțite6 chifle cu susan, împărțite3creveți și cu venePreîncălziți o tigaie până la fumat. Ungeți cu uleiul și puneți frigarui. Gatiti pentruPreîncălziți o tigaie până la fumat. Ungeți cu uleiul și puneți frigarui. Gatiti pentru3creveți și cu veneBamboo frigarui de pește face un excelent canap sau un început informal la orice masăBamboo frigarui de pește face un excelent canap sau un început informal la orice masă12 lingurițe de pudră de usturoisake (opțional)sake (opțional)3creveți și cu venesare și piper negru proaspăt măcinatsare și piper negru proaspăt măcinat3creveți și cu veneFrigarui de scallop și shiitake yakitoriFrigarui de scallop și shiitake yakitori1Oreos dublu umplutCiupiți semințele de susan albCiupiți semințele de susan alb4001 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.Folosiți în schimb ciuperci shiitake de 14 ozFolosiți în schimb ciuperci shiitake de 14 oz1bucată1in (2,5 cm)1in (2,5 cm)33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi12 lingurițe de pudră de usturoisuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional3creveți și cu veneTon, sau pește-spadă, mahi mahi, sau monkfishTon, sau pește-spadă, mahi mahi, sau monkfish1lingura. otet de vin rosuvinete și săriți pasul 1. Folosiți scoici în loc de tonvinete și săriți pasul 1. Folosiți scoici în loc de ton3creveți și cu veneFrigarui yakitori de ton si vineteFrigarui yakitori de ton si vinete12 lingurițe de pudră de usturoi1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente3creveți și cu venePuneți vinetele în apă fierbinte.Se fierbe timp de 2 minute, se scurge și se răceștePuneți vinetele în apă fierbinte.Se fierbe timp de 2 minute, se scurge și se răcește3creveți și cu veneapă timp de 30 de minute pentru a preveni ardereaapă timp de 30 de minute pentru a preveni arderea3creveți și cu veneAranjați pe un platou cu sosul de scufundare și shiso sau coriandru și spălați-l cuAranjați pe un platou cu sosul de scufundare și shiso sau coriandru și spălați-l cu2minute, întorcându-se o dată și ungând cu marinada. Vor fi maro auriu și strălucitoriminute, întorcându-se o dată și ungând cu marinada. Vor fi maro auriu și strălucitori3creveți și cu veneterminat. Se amestecă, se acoperă și se marinează timp de 30 de minuteterminat. Se amestecă, se acoperă și se marinează timp de 30 de minute3creveți și cu veneVariațieVariație12Veți avea nevoie de frigarui de lemn, înmuiate înVeți avea nevoie de frigarui de lemn, înmuiate în

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maddalena Merlot. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate62
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista