Frigarui Vegan la gratar cu sos de iaurt de cocos cu var condimentat Indian

Frigarui Vegan la gratar cu sos de iaurt de cocos cu var condimentat Indian
Frigarui Vegan la grătar cu sos de iaurt de nucă de cocos condimentat Indian este un fără gluten și vegetarian felul principal. Pentru $5.94 pe portie, această rețetă acoperă 71% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție conține 1150 calorii, 33g de proteine, și 9g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați cuburi de dovlecei de nucă, o jumătate de tei, tofu wildwood extra-ferm și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele de lapte, puteți urma acest curs principal cu Mini milkshake-uri din catifea roșie pentru Ziua Îndrăgostiților ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 54 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este spectaculos. Încercați Chiftele la grătar cu sos de iaurt condimentat Indian, Frigarui de pește spadă la grătar cu nucă de cocos, Tei cheie și sos Verde Chile, și Frigarui de fructe de padure cu o baie de iaurt cu var de cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați manual sucul de lămâie și toate condimentele în iaurt într-un castron mic. Puneți deoparte pentru periaj pe frigarui în timp ce le grătați. Folosiți o perie de patiserie din silicon. Prăjiți cuburile de dovlecei în cuptorul de 450 de minute pentru 30 de minute. Când dovlecelul este gata, scoateți-l din cuptor și udați-vă frigăruile de lemn (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
în primul rând, pentru a evita arderea.Infilați cuburile de tofu și dovleceii de nucă, alternându-le pentru un total de 6 cuburi pe băț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din AmbeleMerisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
3
Încălziți tigaia pentru grătar, începeți să frigeți frigarui, apoi periați sosul de iaurt pe ele. Întoarceți-le un sfert de tură la fiecare minut, pentru a evita gătirea excesivă a oricărei părți. Ungeți sosul după cum este necesar când le întoarceți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Serviți pe o farfurie în stil japonez dacă aveți una și puteți pune sos suplimentar într-un mini vas pe colțul farfuriei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista