Frigarui suculent de vita cu Dip de hrean
Frigaruile suculente de vita cu Dip de hrean ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 1. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 313 calorii, 24g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, smântână, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până portul ar putea urma acest curs principal cu Port Cizmar ca desert. Este perfect pentru Super Bowl. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Frigarui Suculent De Vita Cu Dip De Hrean, Frigarui de friptură Fajita în baie de hrean, și Frigarui De Vita Cu Ierburi Cu Crema De Hrean.
Instrucțiuni
Tăiați carnea de vită în cuburi de 1 inch și puneți-o într-o pungă de congelator cu ulei de măsline, 1 lingură de hrean proaspăt ras sau sos de hrean, rozmarin, oțet, sos Worcestershire și port. Se lasă deoparte cel puțin 20 de minute, dar de preferință peste noapte, la frigider.
Lăsați carnea să ajungă la temperatura camerei și înmuiați aproximativ 10 frigarui de bambus în apă în același timp.
Faceți scufundarea bătând împreună crme frache sau smântână și restul de 2 linguri de hrean proaspăt ras sau sos fierbinte de hrean cu muștar și sare. Se amestecă arpagicul, lăsând niște arpagic să se presară deasupra.
Încălziți un grătar sau o plită, apoi filetați trei sau patru bucăți de carne pe fiecare frigăruie și bateți pe foc, întorcându-se după 2 minute. Gatiti inca 2 minute pe cealalta parte si apoi scoateti pe o farfurie, presarata cu cateva crengute de rozmarin, daca doriti. Nu serviți în timp ce grătarul este fierbinte.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;