Frigarui Picant De Miel Cu Chimen
Frigarui de miel cu chimen picant ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 383 calorii, 30g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $3.35 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de căldură la grătar: mediu-înalt, umăr de miel, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Taitei Soba cu miel picant de chimen, Folie de miel cu chimen fierbinte cu salată crocantă și maioneză picantă, și Frigarui picant de miel si feta cu salata greceasca de orez brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți semințele de chimen într-o tigaie din fontă la foc mediu și prăjiți până se parfumează, aproximativ 2 minute.
Transferați 1 1/2 linguri din semințele de chimen prăjite într-o mașină de tocat condimente și măcinați într-o pulbere fină.
Transferați chimenul măcinat într-un castron mic și amestecați semințele de chimen rămase, uleiul, sosul de soia, sherry, usturoiul și ardeiul roșu zdrobit. Condimentează cu sare și piper după gust.
Așezați mielul într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Se toarnă marinada, se sigilează și se aruncă pentru a acoperi bine mielul.
Se pune la frigider și se marinează timp de 2 ore până peste noapte.
Filetați mielul pe frigarui.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe întreaga suprafață a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul. Frigarui la grătar până se rumenesc pe toate părțile, 3-4 minute pe fiecare parte.
Se scoate într-un platou, se lasă să se odihnească 5 minute, apoi se servește imediat.