Frigarui picant de creveți și scoici
Spicy Shrimp ' n ' Scallop Skewers necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 161 calorii, 25g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru $2.96 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Taste Of Home are 122 de fani. Un amestec de piper, creveți, pudră de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce este destul de bun. Încercați Frigarui de creveți și scoici, Seviche picant de creveți și scoici, și Tempura picantă de creveți și scoici cu salată de castraveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, topiți untul. Se amestecă condimentele; se lasă deoparte și se menține cald. Peel și devein creveți, lăsând cozile pe. Pe șase frigarui de lemn din metal sau îmbibat, înșirați alternativ creveți și scoici.
Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Grill fructe de mare, acoperite, la foc mediu sau broil 4 in. de la foc timp de 3-5 minute pe fiecare parte sau până când creveții devin roz și scoicile sunt ferme și opace, ungând ocazional cu amestec de unt.
Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio
Creveții funcționează foarte bine cu Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Santan Ema Select Terroir Sauvignon Blanc cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Select Terroir Sauvignon Blanc]()
Santa Ema Select Terroir Sauvignon Blanc
Galben-pai strălucitor, acest Sauvignon Blanc are arome intense de citrice proaspete însoțite de note de mere și pere. Este un vin tânăr proaspăt, cu echilibru bun și aciditate plăcută.Combinați cu pește cu aromă ușoară, crustacee, ceviche și brânzeturi proaspete.