Frigarui Mahi-mahi cu tapenada si cuscus

Frigarui Mahi-mahi cu tapenada si cuscus
Frigarui Mahi-mahi cu tapenadă și cuscus este un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 573 calorii, 53G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $9.38 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, pico De gallo achiziționat, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Frigarui Mahi-Mahi cu tapenada si cuscus, Mahi mahi la grătar cu tapenadă de măsline și șalotă, și Frigarui Mahi-mahi cu sunca, ananas si glazura de ghimbir-soia.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul. Aduceți 1 cană plus 2 linguri de apă pentru a fierbe într-o cratiță medie grea. Se amestecă cuscusul și 1/2 linguriță sare grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
2
Se ia de pe foc. Acoperiți și lăsați să stea până când apa este absorbită și cuscusul este fraged, aproximativ 10 minute.Între timp, amestecați tapenada, sucul de lămâie, 1 linguriță de piper și 1/2 linguriță de sare grosieră într-un castron mic pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Transferați 31/2 linguri de amestec de tapenadă într-un alt castron mic și rezervați pentru cuscus.Filetați bucăți de pește pe 4 frigarui metalice; aranjați pe tava pentru pui de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Periați peștele pe ambele părți cu amestecul de tapenadă rămas. Fierbeți peștele până când este doar opac în centru, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.Puf cuscus cu furculiță. Se amestecă ușor amestecul de tapenadă rezervat. Se amestecă pico De gallo sau se servește alături. Cușcuș de movilă pe farfurii. Se acoperă cu frigarui de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pico De GalloPico De Gallo
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
FitVine Vin Pinot Grigio
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Revista