Frigarui de vită la grătar cu gust de roșii uscate la soare
Frigarui de carne de vită la grătar cu gust de roșii uscate la soare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și דל פחמימות,ă are 586 calorii, 34G de proteine, și 46G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.02 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, piperul, urechea de porumb și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Încercați Frigarui de porc la gratar cu gust de rosii la gratar, Anghinare și paste de roșii uscate la soare, și Pește La Grătar Cu Gust De Roșii Uscate La Soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: 12 frigarui din lemn sau metal de 8 inci (Vezi nota lui Cook)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Pentru carnea de vită: într-o pungă de plastic resigilabilă sau vas de sticlă, combinați uleiul de măsline, usturoiul, herbes de Provence, sarea, piperul și carnea de vită. La frigider cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Fripturi De Carne Din New York
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 Cm
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Așezați o tigaie pentru grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Scoateți carnea din marinată și condimentați cu sare. Filetați 4 bucăți de carne pe fiecare frigăruie și grătați timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte pentru un puț mediu. Aranjați frigarui pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Pentru gust: într-un castron mic, combinați ceapa, roșiile uscate la soare, porumbul și uleiul de măsline. La frigider până este gata de servit. Chiar înainte de servire, adăugați avocado, brânză feta și pătrunjel. Aruncați ușor și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Fripturi De Carne Din New York
1 Ardei Arbol Uscat
1/4 Cană De Grăsime De Porc
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
7
Serviți gustul alături de frigarui de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)