Frigarui de vită la grătar cu condimente marocane

Frigarui de vită la grătar cu condimente marocane ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 6 porții cu 168 calorii, 17g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $ 1.97 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, pene de tei, friptură de flanc și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Frigarui de vită la grătar cu condimente marocane, Pui La Gratar Cu Condimente Marocane, și Vinete la gratar cu condimente marocane (vinete la Marocaine) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați frigarui de lemn în apă rece 20 până la 30 de minute. Pulsează primele 10 ingrediente într-un robot de bucătărie până se toacă fin.
Se toarnă într-o pungă de plastic cu fermoar, se adaugă carne și se răcește 2 ore.
Preîncălziți grătarul la 40
Asamblați frigarui străpungând fiecare bucată de friptură în formă de U, alternând friptura cu legume. Grătați 14 minute pentru mediu sau până când carnea este caramelizată și fermă, întorcându-se o dată. Strângeți var peste fiecare frigărui și serviți.