Frigarui de vita, pui, creveti si ciuperci la gratar
Această rețetă face 80 de porții cu 28 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Dacă 30 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., carne de vită la grătar, pui, creveți și frigarui de ciuperci ar putea fi un minunat fără gluten, fără lactate și primal rețetă pentru a încerca. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, friptură de mușchi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Frigarui De Ciuperci La Gratar, Frigarui de creveti Curry la gratar cu ceapa la gratar si sos de ardei rosu, și Frigarui De Ciuperci La Gratar Cu Usturoi Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toacă usturoiul și se pasează într-o pastă cu sare folosind un cuțit mare și greu.
Se transferă într-un castron mic și se amestecă în suc de lămâie și piper, apoi se adaugă ulei într-un jet, amestecând până se emulsionează. Împărțiți marinada în boluri de 4 (1 până la 2 litri).
Tăiați friptura în felii de 20 până la 25 (1/4-inch grosime) (aproximativ 4 inci lungime și 1 inch lățime), apoi aruncați cu marinată într-unul din boluri și filetați fiecare felie pe lungime pe o frigăruie.
Tăiați jumătățile de piept de pui în diagonală în felii de 20 până la 25 (1/4 inch grosime) (aproximativ 4 inci lungime și 1 inch lățime; dacă sânii sunt subțiri, țineți cuțitul la un unghi de 45 de grade pentru a obține felii de 1 inch lățime). Aruncați cu marinată într-un alt castron și filetați fiecare felie pe lungime pe o frigăruie.
Aruncați creveții cu marinată într-un alt castron, apoi filetați 2 creveți pe fiecare dintre cele 20 până la 25 de frigarui.
Aruncați ciupercile cu marinată în vasul rămas și filetați 2 ciuperci mici sau 2 jumătăți mari pe fiecare dintre cele 20 până la 25 de frigarui.
Pregătiți grătarul pentru gătit pe cărbune fierbinte (căldură mare pentru gaz); vezi "procedura de grătar" de mai jos.
Frigarui la grătar în loturi pe grătar ușor uns, acoperit numai dacă folosiți un grătar pe gaz, răsturnând o dată cu clești, până când carnea de vită este medie-rară, aproximativ 3 minute în total; puiul este doar gătit, aproximativ 3 minute; creveții sunt doar fierți, aproximativ 2 minute; iar ciupercile sunt fragede, aproximativ 4 minute.
Fierbinte: când puteți ține mâna acolo timp de 1 până la 2 secunde
Mediu-fierbinte: 3 până la 4 secunde
Scăzut: 5 până la 6 secunde
Dacă utilizați un grătar cu gaz, preîncălziți arzătoarele la înălțime, acoperite, 10 minute, apoi, dacă este necesar, reduceți la căldură specificat în rețetă.
* Frigăruile pot fi filetate cu până la 2 ore înainte și răcite separat, acoperite cu folie de plastic.* Pentru a frigărui frigarui, preîncălziți broiler și rack de ulei de o tigaie broiler. Puneți 1 lot de frigarui în 1 strat pe raft și fierbeți la 2 până la 3 inci de la căldură, răsturnând o dată, până când carnea de vită este medie-rară, aproximativ 3 minute în total; puiul este doar gătit, aproximativ 3 minute; creveții sunt doar fierți, aproximativ 2 minute; iar ciupercile sunt fragede, aproximativ 4 minute.