Frigarui de sunca si branza
Frigarui de șuncă și brânză este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 25 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 26 calorii. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de Nasturel, virginia Deli ham, galan apple și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Ham și brânză hash caserola maro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați șunca în cuburi de 3/4 inch. Rupeți cu grijă brânza în 60 de bucăți mici.
Tăiați felii de mere în treimi.
Treceți brânza, mărul, frunzele de năsturel și șunca pe frigarui. Stați frigarui în poziție verticală, șunca se termină în jos, pe o farfurie de servire.