Frigarui de somon și fructe BBQ

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați somonul BBQ și frigarui de fructe. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 268 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,37 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sos de grătar, ulei de măsline, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este excelent. Încercați Frigarui de somon și fructe BBQ, Frigarui de fructe cu cremă, și Frigarui De Fructe De Halloween pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Așezați frigaruile într-un bazin cu apă și lăsați-le să se înmoaie în timp ce pregătiți ingredientele.
Îndepărtați somonul pe ambele părți cu 1/4 cană de sos de grătar și dați deoparte.
Puneți bucăți de mango, ardei gras roșu, piersică și ananas într-un bol. Într-un castron mic, amestecați 3 linguri de sos de grătar cu apă, suc de lămâie, ulei de măsline și miere până se amestecă bine; turnați pansamentul peste bucățile de fructe și piper și aruncați pentru a acoperi.
Filetați frigarui cu bucăți alternante de mango, ardei gras roșu, piersici și bucăți de ananas.
Grătați frigaruile pe grătarul preîncălzit, întorcându-se la fiecare câteva minute, până când fiecare parte a fructului frigărui este rumenită, aproximativ 10 minute. Mutați frigarui de fructe într-o parte rece a grătarului și așezați fileul de somon pe suprafața grătarului fierbinte, cu pielea în jos. Grătați peștele până când prezintă urme de grătar maro, peștele este opac, iar carnea se fulgează ușor, 6 până la 8 minute pe fiecare parte.
Serviți somonul la grătar cu frigarui de fructe.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este Trentadue la Storia Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.