Frigarui de somon și scoici cu sos Romesco ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,81 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 261 calorii. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ardei grași prăjiți îmbuteliați, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Frigarui De Somon Si Scoici Cu Romesco, Frigarui de somon cu sos Romesco, și Frigarui de creveti cu sos Romesco pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul sau tigaia pentru grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Într-un vas de copt, combinați primele 4 ingrediente (prin suc de lămâie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Adăugați somon și scoici în farfurie și amestecați cu o lingură de lemn pentru a acoperi toate bucățile. Acoperiți și dați la frigider timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
4
Pentru sosul Romesco, procesați migdalele și usturoiul într-un blender până când sunt tocate grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați ardeii grași roșii prăjiți, roșiile cherry, uleiul de măsline, 1 linguriță de apă fierbinte și oțetul de sherry, amestecând până se omogenizează și răzuind părțile laterale, dacă este necesar. Se condimentează cu sare și piper și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii Prăjiți
1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Oțet De Sherry
Fripturi De Carne Din New York
1 Cană De Orz Alb Perlat
6
Scoateți somonul și scoicile din marinată și aruncați lichidul. Uscați fiecare scoică și bucată de pește cu prosoape de hârtie. (Acest lucru va lăsa exteriorul să devină clar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
7
Înfășurați fiecare frigăruie de lemn pe lungime cu scoici, somon, ceapă, ardei gras roșu și bucăți de chile poblano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
8
Periați ușor grătarul sau tigaia cu ulei. Gătiți frigarui la foc indirect 23 de minute, apoi întoarceți ușor, astfel încât peștele să nu se rupă și să cadă în foc. (Folosind un coș de legume sau pește face mai ușor.) Continuați să gătiți încă 2 minute sau până când somonul se simte ferm la atingere și scoicile prezintă semne ușoare de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Scoateți frigăruile din grătar sau din tigaia pentru grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Aranjați 2 frigarui pe fiecare farfurie și lingurați sosul Romesco peste ele sau îngrămădiți frigarui pe un platou de servire și serviți sosul Romesco pe lateral.
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.