Frigarui De Somon La Gratar

Gratar somon Kabobs ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 316 calorii. Pentru $ 4.91 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de iaurt, bame murate, roșii de struguri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma iaurtul simplu, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat De Piersici Sănătos De 5 Minute ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Încercați Frigărui Picante De Somon La Grătar, Frigarui de pui Oriental la gratar cu porumb la gratar pe Stiulet, și Frigarui De Somon Picant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați primele 4 ingrediente într-un castron; transferați într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar.
Adăugați somon, sigilați punga și întoarceți ușor pentru a acoperi. Se răcește 3 ore, întorcându-se ocazional.
Între timp, amestecați iaurtul și următoarele 4 ingrediente; acoperiți și răciți până când sunt gata de servit. Înmuiați frigarui de lemn în apă 30 de minute. (Omiteți dacă utilizați frigarui metalice.)
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare). Răzuiți în afara castraveților pe lungime folosind dinții unei furculițe, marcând pielea până la capăt; tăiați în jumătăți de lună.
Scoateți somonul din marinată, aruncând marinada. Filetați somonul, castraveții și roșiile alternativ pe frigarui, lăsând un spațiu de 1/8 inch între bucăți.
Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, 5 până la 6 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Se servește cu amestec de iaurt.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.