Frigarui de sfeclă prăjită, morcov și Scallion cu tarhon
Frigarui de sfeclă prăjită, morcov și Scallion cu tarhon este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 12 porții. O porție conține 157 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți sfeclă, morcovi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Salată de sfeclă prăjită cu vinetă de tarhon, Frigarui De Sfeclă De Rozmarin Prăjit, și Salată de sfeclă aurie prăjită cu sos de tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Puneți sfecla și morcovii în două feluri de copt separate și stropiți ușor ambele cu ulei de măsline. Se acoperă cu folie și se coace până se înmoaie, aproximativ 45 de minute pentru morcovi și 1 oră pentru sfeclă. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, curățați sfecla și tăiați-o în douăzeci și patru de bețișoare de 1 1/2 inch pe 1/2 inch.
Aprinde un grătar. Alternativ, filetați câte 2 bucăți de sfeclă, morcov și scallion pe 12 frigarui de bambus.
Stropiți ușor cu ulei de măsline și grătiți până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Transferați frigarui într-un platou și stropiți cu puțin mai mult ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper, se presară cu tarhon și se servește.