Frigarui de scoici de mare la gratar cu ardei iute cremos si vinaigreta cu usturoi cu pesmet prajit

Frigăruile de scoici de mare la grătar cu ardei iute cremos și vinaigretă cu usturoi cu pesmet prăjit ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de aperitiv. Pentru 1,92 USD per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 443 de calorii, 11 g de proteine și 36 g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și cumpărați scoici de mare, oțet de vin roșu, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru 4 iulie. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate și pescatariană. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de mare de 39%. Scoici de mare cu salată de grâu crăpat, vinaigretă de tahini cu ardei roșu prăjit și lămâi la grătar, frigărui de scoici cu ardei și coriandru cu salată de tarhon și sparanghelul prăjit cu pesmet de usturoi și unt și migdale prăjite sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Pune într-un blender maioneza, ardeiul cireș, oțetul, 2 linguri pătrunjel, muștarul, zeama de lămâie, 2 linguri ulei de măsline, cimbrul și usturoiul. Se condimentează cu sare și piper și se pasează până la omogenizare. Pus deoparte.
Încinge restul de 2 linguri de ulei într-o tigaie medie la foc mare.
Adăugați pesmetul și gătiți până devine ușor auriu.
Se ia de pe foc si se adauga restul de 1 lingura de patrunjel si coaja de lamaie. Asezonați cu sare și piper.
Preîncălziți grătarul pentru grătar direct la căldură mare.
Puneți 2 sau 3 scoici în 2 frigărui, astfel încât scoicile să se întindă.
Ungeți ambele părți cu ulei și stropiți cu sare și piper. Scoicile la grătar până se caramelizează bine pe o parte, aproximativ 3 minute. Întoarceți și gătiți încă 30 de secunde sau cam asa ceva.
Se scoate pe un platou, se stropesc cu vinegreta si se presara cu pesmet.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Chenin Blanc
Pinot Noir, Chardonnay și Chenin Blanc sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt potriviri grozave pentru scoici la grătar sau prăjiți. Dacă scoicile sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Pinot Noir Williams Selyem Russian River Valley cu un rating de 4,9 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 110 de dolari pe sticlă.
![Williams Selyem Russian River Valley Pinot Noir]()
Williams Selyem Russian River Valley Pinot Noir
Cireșe roșie, confituri de căpșuni și arome de petale de trandafir decolorate par să cânte în topul registrelor din această ofertă ademenitoare. Indicii de rădăcină de sfeclă, ierburi uscate și condimente de lemn oferă câteva note de bas pentru a completa această minunată suită orchestrală. Cu aer, aromele se intensifică cu note de cireș Morello. Gustul este foarte dens la intrare, cu o puternică strigă de mineralitate până la final. Taninurile au granulație extrem de fine și amintesc de ceaiul de Ceylon. Pinot Noir din Russian River Valley din 2015 este un clasic și evidențiază eleganța și puterea unei regiuni cu adevărat în creștere. Pinot Noir pentru acest amestec a fost obținut în principal din podgoria noastră Drake Estate și din podgoria Williams Selyem Estate.