Frigarui de rozmarin din ciuperci Shiitake, Broccoli și cuișoare de usturoi
Rozmarin frigarui de ciuperci Shiitake, Broccoli si catei de usturoi este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 5 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 366 calorii. Pentru $ 3.24 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, crengute de rozmarin, frunze de rozmarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 53 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Conopidă Și Broccoli Cu Cuișoare De Usturoi Prăjite, Taitei de Broccoli și ciuperci Shiitake Soba, și Frigarui De Ciuperci La Grătar Cu Usturoi Balsamic.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați ingredientele pentru marinată într-un bol și dați deoparte.
Albiți broccoli în apă sărată clocotită timp de 2 minute.
Într-o tigaie mică la foc mediu, adăugați uleiul de măsline și gătiți căței de usturoi până când sunt aurii și moi. Se lasă deoparte până se răcește suficient pentru a se manipula.
Scoateți frunzele din partea inferioară a 2/3 din crengile de rozmarin și rezervați-le pentru utilizare ulterioară. Frigărui o ciupercă, floretă de broccoli și un cățel de usturoi prăjit pe fiecare fir de rozmarin.
Puneți frigaruile completate pe o foaie de copt, periați-le cu marinata și condimentați cu sare și piper.
Grătați frigarui de rozmarin la foc mediu-mare timp de aproximativ 1 1/2 minute pe fiecare parte.
Se servește cu o pană mică de brânză Cambodzola.