Frigarui de rosii Cherry fript cu sos de busuioc
Frigarui de rosii cherry fript cu sos de busuioc este un fără gluten, vegetarian și דל פחמימות, rețetă cu 25 de porții. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 46 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați pansament cu maioneză, frunze de busuioc, brânză mozzarella și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Salată De Roșii Cherry Cu Sos De Zară-Busuioc, Frigarui De Tomate-Busuioc, și Char Arctic fript cu sos de busuioc și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Procesați busuiocul, Hellmann ' s sau cele mai bune alimente maioneză pansament cu ulei de măsline, apă, oțet și usturoi în blender sau robot de bucătărie până se omogenizează; deoparte.
Aruncați roșiile cherry cu 1 lingură de sos de busuioc. Frigărui 2 roșii pe fiecare frigărui* și aranjați pe foaia de copt căptușită cu hârtie pergament sau folie de aluminiu. Se fierb roșiile, întorcându-se o dată, până când sunt ușor carbonizate și fragede, aproximativ 2 minute.
Scoateți la platou de servire, apoi adăugați brânză la fiecare frigarui.
Stropiți cu pansamentul rămas.
*Dacă utilizați frigarui de lemn, înmuiați cu cel puțin 30 de minute înainte de utilizare.