Frigarui de pui în stil thailandez
Această rețetă servește 20 și costă 31 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 42 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, jumătăți de piept de pui, pastă de chile din Asia și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Frigarui de pui Thailandez, Thai Pui Aperitiv Frigarui, și Frigarui de pui Thailandez cu sos de arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: frigarui de bambus
Pound fiecare piept de pui între 2 foi ușor unse de pergament sau hârtie cerată într-o bucată de 4 de 4 inch aproximativ 1/8-inch grosime.
Așezați o bucată de pui cu fața netedă în jos pe suprafața de lucru.
Întindeți 1/2 linguriță de pastă de chile pe suprafață și condimentați cu sare și piper, după gust. Tăiați și înjumătățiți scallionii pe lungime.
Așezați-le una lângă alta peste treimea inferioară a puiului, astfel încât să existe alb și verde la ambele capete. Se acoperă cu 2 sau 3 bucăți de ardei roșii și galbeni.
Rotiți puiul în jurul legumelor într-un cilindru strâns. Filetați o frigăruie de lemn prin cusătura ruloului pentru a sigila. Repetați cu puiul și legumele rămase pentru a face 4 rulouri. Acestea pot fi făcute cu până la 24 de ore înainte și refrigerate.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă la cuptor la foc mare. Condimentează rulourile cu sare și piper, după gust.
Așezați rulourile, cusătura în jos, în tigaie și gătiți, întorcându-se ocazional, până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Transferați tigaia în cuptor și gătiți până când puiul este gătit, încă aproximativ 5 minute. Între timp, faceți sosul.
Combinați sucul de lămâie, sosul de pește, apa, pasta de chile, mierea, menta și coriandrul într-un bol mic și dați deoparte.
Pentru a servi: îndepărtați cu grijă frigaruile, având grijă să păstrați rulourile intacte.
Tăiați rulourile pentru a face bucăți rotunde de aproximativ 3/4 inci grosime și filetați pe frigarui.
Se transferă într-un platou, se presară cu arahide și se servește cu sosul de scufundare.