Frigarui de pui si Scallion

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați frigarui de pui și Scallion. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.44 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 314 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână coapse de pui, ulei vegetal, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Frigarui de friptură cu sos de scufundare Scallion, Ciuperci marinate, roșii și frigarui de Scallion, și Frigarui de creveti si vita cu unt de soia si Scallion pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Linia de jos a unei tigaie broiler cu folie și se acoperă cu raft. Periați ușor suportul cu ulei.
Aduceți mirinul, sosul de soia, sake-ul și zahărul la fiert într-o cratiță de 1 litru la foc moderat, amestecând până când zahărul este dizolvat. Se fierbe, neacoperit, până se reduce la aproximativ 1/3 cană, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se rezervă 1 1/2 linguri de sos într-un castron mic pentru periaj după ce frigăruile sunt fierte.
Tăiați părțile albe și verzi palide de scallions transversal în bucăți de 1 1/2 inch (rezervați verdele de scallion pentru o altă utilizare).
Gatiti ceapa verde intr-o cratita de 2 litri de apa clocotita (nesarata) 1 minut, apoi scurgeti-o intr-o strecuratoare. Transferați imediat într-un castron cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul.
Scurgeți, apoi uscați scallions cu prosoape de hârtie.
Preîncălziți broilerul. Filetați 1 frigărui alternativ cu pui și scallions, folosind 3 bucăți din fiecare și străpungând scallions transversal prin centru.
Așezați frigarui pe raftul tăvii de pui, apoi periați ambele părți cu generozitate cu sos. Repetați cu frigăruile rămase, aranjând toate frigăruile în aceeași direcție. (Este posibil să aveți câteva bucăți de pui și scallion rămase.)
Acoperiți frigarui expuși (dar nu pui sau scallions) cu o fâșie de folie pentru a preveni arderea.
Frigarui la 4 până la 6 inci de la căldură până când puiul este ușor carbonizat, aproximativ 4 minute.
Îndepărtați folia și periați ambele părți cu mai mult sos, apoi întoarceți frigarui și înlocuiți folia. Se fierbe până când cealaltă parte a puiului este ușor carbonizată și gătită, încă aproximativ 4 minute.
Se servește cald sau la temperatura camerei. Chiar înainte de servire, acoperiți frigarui cu sos rezervat folosind o perie curățată.
* Sosul poate fi făcut cu 2 zile înainte și răcit, neacoperit, apoi răcit, acoperit.* Frigarui poate fi asamblat, dar nu periat cu sos, cu 1 zi înainte și răcit, acoperit.
Periați cu sos înainte de a fierbe conform instrucțiunilor.