Frigarui de pui si ardei rosu prajit
Această rețetă face 50 de porții cu 41 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piper prăjit, maioneză mayo adevărată, boia de ardei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute, roșii prăjite și ardei roșu, și Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit.
Instrucțiuni
Filetați puiul uniform pe 12 frigarui de lemn; așezați într-un vas superficial.
Așezați mayo, ardei și usturoi în recipientul blenderului; capac. Se amestecă până se omogenizează. Rezervați 1/4 cană din amestecul de mayo; pus deoparte.
Se toarnă amestecul de mayo rămas peste frigarui; acoperi. La frigider 30 min. la marinat.
Scoateți frigarui din marinată; aruncați marinada.
Așezați frigarui pe raftul tăvii de pui.
Se fierbe la 4 până la 6 inci de la căldură timp de 10 minute. sau până când puiul este gătit, întorcând ocazional frigarui.
Se presară uniform cu boia.
Se servește cu amestecul de mayo rezervat.