Frigarui de pui marinat cu ierburi cu Harissa
Frigarui de pui marinat cu ierburi cu Harissa ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 424 calorii, 37g de proteine, și 29G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 2,42 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați semințe de chimen, suc de lămâie, hummus și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Frigarui de pui marinat cu ierburi cu Harissa, Frigarui De Creveți Marinați Cu Ierburi, și Harissa Teriyaki frigarui de pui la gratar cu Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Marinați puiul: într-un bol mare, amestecați uleiul de măsline cu rozmarinul, cimbrul, oregano și chimenul măcinat.
Adăugați puiul și aruncați bine. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Între timp, Faceți Harissa: într-o tigaie mică, prăjiți semințele de chimen, coriandru și chimen la foc moderat, agitând tigaia de câteva ori, până când condimentele sunt parfumate, aproximativ 2 minute.
Se transferă într-o mașină de tocat condimente și se lasă să se răcească complet. Grind la o pulbere.
Într-un blender, combinați ardeii prăjiți cu chile, usturoi, ulei de măsline, suc de lămâie și condimente măcinate și piure. Condimentează harissa cu sare.
Aprinde un grătar. Filetați bucățile de pui pe 8 frigarui metalice. Se condimentează cu sare și se grătește la foc moderat, întorcându-se, până se carbonizează frumos și tocmai se fierbe, aproximativ 14 minute.
Serviți frigarui cu harissa și hummus.