Frigarui de pui la gratar cu sos de arahide
Frigarui de pui la gratar cu sos de arahide ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,59 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 339 calorii, 32g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână sos de piper, usturoi, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma orezul brun instant, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Mocha Cu Ciocolată Instant ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Frigarui de pui cu sos de arahide, Frigarui de pui cu sos de arahide, și Frigarui de pui cu sos de arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați frigarui de bambus în apă cu cel puțin 30 de minute înainte de utilizare pentru a preveni arderea. Într-un castron mediu, amestecați puiul și 1/4 cană de marinată teriyaki. Capac; refrigerați 30 până la 60 de minute pentru a marina.
Între timp, încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă. Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele sosului până se omogenizează; pus deoparte.
Scoateți puiul din marinată; aruncați marinada. Pui de pui pe frigarui.
Așezați frigarui pe grătar. Acoperiți grătarul; gatiti la foc mediu 8-10 minute, intorcand o data, pana cand puiul nu mai este roz in centru.
Între timp, gătiți orezul în apă conform instrucțiunilor de pe ambalaj, omițând untul și sarea.
Presărați puiul cu cilantro proaspăt tocat suplimentar, dacă doriți.
Se servește cu sos și orez.