Frigarui de pui la gratar cu iaurt si condimente

Frigarui de pui la gratar cu iaurt si condimente
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați frigarui de pui la grătar cu iaurt și condimente. Această rețetă servește 6. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 259 calorii, 27G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați pudră de chili, pudră de usturoi, smântână și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Frigarui de fructe la gratar cu sos de iaurt dulce, Frigarui Vegan la gratar cu sos de iaurt de cocos cu var condimentat Indian, și Frigarui de creveți la grătar cu sos de muștar-mărar și sos de iaurt de măsline negre pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru sosul de scufundare, amestecați muștarul de miere și smântâna într-un castron mic. Acoperiți și refrigerați până când este nevoie. Acest sos poate fi preparat cu până la 2 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Miere De MuștarMiere De Muștar
SmântânăSmântână
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele pentru marinată; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Tăiați fiecare piept de pui pe lungime în 4 benzi lungi și subțiri. Ar trebui să ajungeți cu aproximativ 12 benzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
4
Așezați benzile într-o pungă de plastic cu fermoar de dimensiunea unui galon.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
5
Se toarnă amestecul de marinată peste pui și se închide punga. Apoi întoarceți punga de câteva ori pentru a vă asigura că toate bucățile sunt acoperite cu marinată și dați-le la frigider timp de cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
6
Când este gata de gătit, transferați puiul într-o strecurătoare pentru a scurge excesul de marinată. Cu mâinile curate, frigăruie fiecare bucată de pui, înfiletând-o pe capătul unei frigăruie. Continuați până când toate bucățile de pui sunt frigărui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
FrigaruiFrigarui
7
Preîncălziți grătarul sau tigaia la foc mediu. Gatiti aproximativ 2 1/2 minute pe fiecare parte, testand puiul pentru coacere inainte de servire (carnea trebuie sa fie opaca).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Transferați frigarui pe un platou curat.
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
9
Scoateți puiul din frigarui, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
10
Serviți puiul în timp ce este fierbinte cu sosul de scufundare alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Pui întregPui întreg
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Revista