Frigarui de pui la gratar cu iaurt si condimente

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați frigarui de pui la grătar cu iaurt și condimente. Această rețetă servește 6. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 259 calorii, 27G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați pudră de chili, pudră de usturoi, smântână și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Frigarui de fructe la gratar cu sos de iaurt dulce, Frigarui Vegan la gratar cu sos de iaurt de cocos cu var condimentat Indian, și Frigarui de creveți la grătar cu sos de muștar-mărar și sos de iaurt de măsline negre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru sosul de scufundare, amestecați muștarul de miere și smântâna într-un castron mic. Acoperiți și refrigerați până când este nevoie. Acest sos poate fi preparat cu până la 2 zile înainte.
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele pentru marinată; pus deoparte.
Tăiați fiecare piept de pui pe lungime în 4 benzi lungi și subțiri. Ar trebui să ajungeți cu aproximativ 12 benzi.
Așezați benzile într-o pungă de plastic cu fermoar de dimensiunea unui galon.
Se toarnă amestecul de marinată peste pui și se închide punga. Apoi întoarceți punga de câteva ori pentru a vă asigura că toate bucățile sunt acoperite cu marinată și dați-le la frigider timp de cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Când este gata de gătit, transferați puiul într-o strecurătoare pentru a scurge excesul de marinată. Cu mâinile curate, frigăruie fiecare bucată de pui, înfiletând-o pe capătul unei frigăruie. Continuați până când toate bucățile de pui sunt frigărui.
Preîncălziți grătarul sau tigaia la foc mediu. Gatiti aproximativ 2 1/2 minute pe fiecare parte, testand puiul pentru coacere inainte de servire (carnea trebuie sa fie opaca).
Transferați frigarui pe un platou curat.
Scoateți puiul din frigarui, dacă doriți.
Serviți puiul în timp ce este fierbinte cu sosul de scufundare alături.