Frigarui de pui cu Vinaigreta de ierburi proaspete si Feta

Frigarui de pui cu Vinaigrette proaspete de plante și Feta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 328 calorii, 34G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați tomatillos, pătrunjel cu frunze plate, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Frigarui de creveți la grătar cu ierburi cu feta cu lămâie, Frigarui De Creveți, Pepene Galben Și Ierburi Proaspete, și Vinaigretă De Plante Proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar. Pe patru frigarui metalice lungi de 14 inci, filetați bine puiul, pattypanii, ceapa roșie și tomatillos într-un model alternativ.
Ungeți frigaruile cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Grătați frigăruile la foc mediu-fierbinte, întorcându-se frecvent, până când puiul este doar gătit și legumele sunt ușor carbonizate și abia fragede, aproximativ 12 minute.
Între timp, într-un castron mic, combinați menta, pătrunjelul, usturoiul, oțetul și restul de 2 linguri de ulei de măsline; condimentează cu sare și piper.
Glisați puiul și legumele de pe frigarui și pe farfurii. Lingurați vinaigreta deasupra, presărați cu feta și serviți.