Frigarui de pui cu sos de menta

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați frigarui de pui cu sos de mentă. Această rețetă servește 6. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 158 calorii, 18g de proteine, și 5g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați pâine, căței de usturoi, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Frigarui Celestial de pui, menta si castraveti cu sos de ceapa primavara, Frigarui de miel cu menta fierbinte si sos de fistic, și Frigarui De Pui Cu Menta-Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti puiul, combinați primele 6 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adauga carnea de pui; sigiliu și marinat în frigider 15 minute, de cotitură sac ocazional.
Scoateți puiul din pungă; aruncați marinada.
Filetați bucățile de pui pe frigarui de 6 (8 inci).
Așezați frigarui pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătar 8 minute sau până când puiul este gata, întorcându-se frecvent.
Pentru a pregăti sosul de mentă, așezați feliile de pâine într-un robot de bucătărie și pulsați până se sfărâmă grosier.
Adăugați mentă, ulei de măsline, oțet de vin alb, 1/2 linguriță sare și 2 căței de usturoi; pulsează până se combină. Cu procesorul pornit, turnați încet apă prin jgheabul alimentar și procesați până se omogenizează și se amestecă bine.