Frigarui de pui cu lamaie la gratar cu baie Satay

Frigarui de pui cu lamaie la gratar cu Dip Satay este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 252 calorii. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, frunze de cimbru, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Satay (Frigarui La Gratar), Frigarui de pui cu baie satay, și Frigarui Satay De Pui.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Bateți împreună sucul de lămâie, uleiul de măsline, sarea, piperul și cimbrul.
Se toarnă peste pieptul de pui într-un castron nereactiv. Acoperiți și marinați la frigider timp de 6 ore sau peste noapte.
Încălziți un grătar de cărbune. Grătați pieptul de pui timp de 10 minute pe fiecare parte, până când tocmai ați fiert. Se răcește ușor și se taie în diagonală în felii groase de 1/2 inch. Frigarui cu bețe de lemn și se servește cu baie Satay.
1 lingură ulei de măsline bun
1 lingură ulei de susan închis
2/3 cană ceapă roșie tăiată cubulețe mici (1 ceapă mică)
1 1/2 lingurițe usturoi tocat (2 căței)
1 1/2 lingurite tocat radacina de ghimbir proaspat
1/4 linguriță fulgi de ardei roșu zdrobit
2 linguri oțet bun de vin roșu
1/4 cană zahăr brun deschis, ambalat
1/2 cană unt de arahide neted
1 1/2 lingurițe suc de lămâie proaspăt stors
Gatiti uleiul de masline, Uleiul de susan, ceapa rosie, usturoiul, radacina de ghimbir si fulgii de ardei rosu intr-un vas mic, cu fundul greu, la foc mediu, pana cand ceapa este transparenta, 10-15 minute.
Bateți în oțet, zahăr brun, sos de soia, Unt de arahide, ketchup, sherry și suc de lămâie; gătiți încă 1 minut. Se răcește și se folosește ca o baie pentru frigarui de pui cu lămâie la grătar.