Frigarui de pui cu castravete si esalota

Frigarui de pui cu castravete și baie de șalotă durează aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 235 calorii, 28G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de căței de usturoi, coriandru, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este perfect pentru Super Bowl. 6 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Frigarui de pui cu castravete tocat, rucola si masline, Frigarui Celestial de pui, menta si castraveti cu sos de ceapa primavara, și Frigarui de pui cu satay dip.
Instrucțiuni
Tăiați puiul în felii subțiri.
Se amestecă coriandrul, piperul, sucul de lămâie, zahărul, usturoiul și uleiul. Aruncați puiul în acest amestec, apoi filetați pe 12 frigarui de bambus. Puteți să le faceți până la o zi înainte și să vă răcoriți până când sunteți gata de gătit.
Încălziți oțetul și zahărul într-o tigaie mică până când zahărul s-a dizolvat, apoi creșteți focul și fierbeți timp de 3 minute, până când este ușor siropos.
Se ia de pe foc și se amestecă ardeiul iute și șalota. Se lasă să se răcească.
Feliați subțire o bucată de castravete de 5 cm, împărțiți fiecare felie și adăugați la baie.
Tăiați restul de castravete în bețișoare subțiri.
Gatiti puiul sub un gratar preincalzit timp de 3-4 minute pe fiecare parte, apoi serviti cu sosul de scufundare, batoane de castraveti, orez si pak choi.