Frigarui de pui Chile ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 512 calorii, 31g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați coapsele de pui, sucul de lămâie, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma varul, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 59%. Rețete similare sunt Frigarui De Pui Chile, Frigarui de pui cu unt de tei si Chile, și Frigarui de pui marinat Yucatan cu sos de aluniță Chile roșu de arahide.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un grătar sau o tigaie la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
Fulgi De Legume
2
Într-un castron mare, amestecați ardeiul, chimenul, scorțișoara, ienibaharul, usturoiul, sucul de lămâie și uleiul pentru marinată pentru a face o pastă. Aruncați coapsele de pui în pastă și frecați peste tot pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpe De Pui
Suc De Lămâie
Ienibahar
Scorțișoară
Condimente Uscate Freca
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Usturoi
Chimen
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Lăsați puiul să se marineze în castron timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Frecați ardeii Fresno cu 1 lingură de ulei de măsline și grătiți-i pe toate părțile până când sunt ușor carbonizați pe toate părțile, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fresno Pepper
Ulei De Măsline
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Lăsați ardeii să se răcească, apoi tăiați blaturile și tăiați ardeii în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
6
Scoateți puiul din marinată, lipiți 4 bucăți pe fiecare frigăruie înmuiată și grătiți la foc mare până când sunt fierte, aproximativ 5 până la 7 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
Fulgi De Legume
7
Amestecați brânza de capră, smântâna și sosul sriracha împreună. Pune deoparte. Într-un castron aruncați brânza Manchego cubată și menta împreună. Grătiți tortilele câteva secunde pe fiecare parte, pentru a le înmuia și încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Manchego
Sriracha
Brânză De Capră
Smântână
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Mentă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Bol
8
Așezați o tortilla pe fiecare farfurie. Puneți amestecul de smântână deasupra tortilelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
9
Așezați frigăruile de pui deasupra, împărțiți ardeii printre tortilla, apoi împărțiți brânza cubată și menta deasupra. Strângeți puțin suc de lămâie proaspăt peste fiecare și serviți. Pentru a mânca, ridicați tortilla și înfășurați-o în jurul frigăruii. Scoateți frigăruia și bucurați-vă!
Chili poate fi asociat cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.