Frigarui de porc si ananas la gratar cu sos Achiote
Frigarui de porc și ananas la grătar cu sos Achiote este un fără gluten, fără lactate și întregi 30 felul principal. Pentru 2,9 USD pe porție, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 389 calorii, 28G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4. 23 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită pene de var, ardei aji amarillo, piper și ceapă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 26 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, care este excelent. Rețete similare sunt Filet de porc ușor la grătar și frigarui de ananas, Frigarui de creveti la gratar cu sos de ananas, și Tacos de Sardine la grătar cu Achiote, Lime și salsa de ananas.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți frigarui de lemn într-o tigaie cu apă timp de 30 de minute, pentru a nu arde pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Încălziți uleiul într-o cratiță mică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Adăugați semințele de achiote. Opriți focul și lăsați semințele să se absoarbă până când uleiul devine roșu-portocaliu vibrant, aproximativ 5 minute. Strecurați uleiul printr-o sită cu ochiuri fine într-un blender: aruncați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Annatto
3 Bețișoare De Covrig
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Adăugați oțetul, usturoiul, aji amarillo, chimenul, sarea și piperul. Acoperiți blenderul și piureul până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aji Amarillo
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Așezați carnea de porc într-o pungă de plastic resigilabilă de dimensiunea unui galon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 Cm
7
Adăugați marinada achiote, întoarceți punga pentru a acoperi carnea de porc, stoarceți aerul și sigilați. Se da la frigider cel putin 4 ore sau pana peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Annatto
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
8
Preîncălziți un grătar în aer liber sau o tigaie pentru grătar la mediu-înalt (puteți, de asemenea, să preîncălziți broilerul cuptorului.)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Scoateți carnea de porc din marinată; aruncați marinada. Infilați carnea de porc pe frigarui alternând cu ananasul și ceapa roșie. Grătiți (sau fierbeți) frigăruile de porc până se rumenesc pe toate părțile, Timp total de gătit de 4 până la 6 minute. Aveți grijă să nu gătiți prea mult sau carnea de porc va deveni dură și uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Serviți frigarui de porc pe un pat de frunze de salată și garnisiți cu pene de tei. Trageți carnea de porc de pe frigarui pe o frunză de salată și mâncați ca un taco. Pentru o prezentare grozavă, lipiți frigăruile într-un ananas întreg și puneți pe masă cu salata verde și varul pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
Pană De Var
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ