Frigarui de porc la gratar cu sos Chile este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $ 2.43 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 278 calorii. Funcționează bine ca un curs principal destul de ieftin pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de zahăr, zahăr, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 21 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 59%. Încercați Frigarui de pește-spadă la grătar cu nucă de cocos, Lime cheie și sos verde de Chile, Frigarui de porc la gratar cu sos BBQ Curry rosu afumat, și Frigarui de pui marinat Yucatan cu sos de aluniță Chile roșu de arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună sosul de soia, sosul de stridii, cilantro, usturoiul, zahărul și piperul negru într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Sos De Stridii
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Kg Tortillas De Maíz
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Frigărui 2 bucăți de carne de porc pe 2 frigarui, astfel încât carnea să fie plată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Așezați frigarui de porc într-un vas mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Se toarnă marinata și se întoarce pentru a acoperi carnea de porc. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră și până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Grătar de căldură la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Scoateți frigaruile din marinată și grătați carnea pe ambele părți până când sunt ușor carbonizate și fierte, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Fulgi De Legume
7
Se servește cu sos de Chili pe lateral pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
8
Combinați toate ingredientele într-un castron mic. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 1 oră înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat