Frigarui De Porc Ghimbir-Portocaliu
Această rețetă servește 20. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 96 calorii, 8g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Un amestec de suc de portocale, ghimbir măcinat, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Frigarui De Creveti Portocaliu-Ghimbir, Frigarui De Creveti Portocaliu-Ghimbir, și Frigarui de porc si mere cu glazura balsamica portocalie.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele, cu excepția cărnii de porc și a frigăruilor.
Așezați cuburile de porc într-o pungă de depozitare a alimentelor din plastic resigilabilă.
Se toarnă jumătate din amestecul de marmeladă peste carne de porc; pungă de etanșare. Refrigerați 2 până la 3 ore, întorcând punga ocazional. Refrigerați amestecul de marmeladă rămas pentru a-l folosi ca sos de scufundare.
Între timp, înmuiați frigarui în apă 30 de minute pentru a preveni arderea.
Setați controlul cuptorului la fiert. Tapetați tigaia de 15x10x1 inci cu folie sau hârtie pergament de gătit; pulverizați ușor folie sau hârtie cu spray de gătit.
Scoateți carnea de porc din marinată. Aruncați orice marinată rămasă. Filetați 2 cuburi de porc la capătul fiecărei frigărui.
Se fierbe cu vârfuri de 4 până la 6 inci de la căldură 5 minute. Întoarceți frigarui; se fierbe aproximativ 5 minute mai mult sau doar până când carnea de porc nu mai este roz în centru. Între timp, încălziți amestecul de marmeladă rămas în cratiță de 1 litru la foc mediu, amestecând ocazional, până la bule; folosiți ca sos de scufundare.