Frigarui De Peste Marinat
Frigarui de pește marinat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 294 calorii, 35g de proteine, și 17g de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $3.43 pe portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline extravirgin, coriandru, chimen și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Frigarui Feta Marinate, Frigarui De Vita Marinat Hoisin, și Frigarui De Pui La Gratar Marinat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați peștele în bucăți de 1 inch pentru skewering.In un castron mic, amestecați împreună ulei de măsline, suc de lămâie, coriandru, usturoi zdrobit, boia de ardei, sare, chimen, turmeric și piper cayenne.
Așezați bucăți de pește într-un vas de sticlă.
Se toarnă marinada peste bucățile de pește și se amestecă pentru a acoperi. Acoperiți cu folie de plastic.
Se pune la frigider și se lasă peștele să se marineze 30 de minute. Dacă folosiți frigarui de lemn, înmuiați-le în apă în timp ce peștele se marinează. Acest lucru îi va împiedica să ardă pe grătar.Preîncălziți grătarul. Frigăruie bucățile de pește, împărțite uniform între patru frigarui de lemn. Ungeți generos grătarul.
Așezați frigăruile pe grătar și gătiți timp de aproximativ 10 minute în total, rotind o dată în timpul gătitului, până când marginile sunt rumenite și peștele este gătit. Un pic de pește s-ar putea lipi de grătar-cu cât îi întoarceți mai puțin, cu atât se va întâmpla mai puțin acest lucru.
Garnisiți cu coriandru tocat, dacă doriți.
Se servește cu felii de lămâie feliate. Acestea merg excelent cu Tzatziki și dovleceii mei cu unt de lămâie la grătar.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.