Frigarui de muschi de vita cu afine Port piper Relish & Gorgonzola

Beef filet frigarui cu afine Port Peppercorn Relish & Gorgonzola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $7.9 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 901 calorii, 41G de proteine, și 57G de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ruby port, Brânză gorgonzola și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Filet de vită amestecat cu boabe de piper cu șalotă-reducere de port, Fripturi de filet cu sos de afine-Port și Brânză Gorgonzola, și Gorgonzola-filet de vită umplut cu sos de vin de Port pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sare generos carnea pe toate părțile. Înfășurați bine în folie de plastic și puneți-l la frigider 2 până la 4 zile pentru a condimenta. Când este gata de gătit, aduceți carnea la temperatura camerei înainte de a continua.Între timp, înmuiați afinele uscate în port timp de aproximativ 1 oră pentru a se rehidrata. Apoi aduceți amestecul la fierbere. Coborâți temperatura pentru a fierbe și adăugați boabele de piper uscate asortate. Gatiti aproximativ 20 de minute pana cand aproximativ jumatate din lichid este absorbit.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească oarecum.
Adăugați amestecul de afine într-un blender și pulsați până când se obține un pur gros pur. Poate fi necesar să ajustați consistența cu puțină apă. Pune deoparte.Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Încălziți uleiul într-o tigaie din fontă până aproape de fumat.
Adăugați carnea și rumeniți-o pe toate părțile.
Transferați carnea la cuptor și prăjiți aproximativ 15 minute până când se obține o temperatură interioară de 125 grade F. pentru mediu-rar.
Scoateți carnea din tigaie și lăsați-o să se odihnească aproximativ 7 minute.Feliați carnea în felii subțiri pe diagonală împotriva bobului. Infilați o felie pe o frigăruie, așezând fiecare frigăruie pe un platou de servire. Dă-le tuturor o măcinare bună de piper negru. Scoateți gustul pe farfurie într-un mod atractiv pentru scufundare. Zdrobiți Gorgonzola pe tot platoul.